By Me

Hrivnák Tünde kollekcióiban a régi és új tökéletes harmóniában olvad eggyé, életre kelnek a kalocsai és matyó hímzések. A BY ME márka vitathatatlan, egyedülálló nemzetközi sikerét bizonyítja, hogy Hrivnák Tünde divattervező idén a párizsi divathéten világszínvonalra vitte a magyar kézi hímzést és motívumvilágot, a divat nagyszínpadán elsőként mutatta be a kézzel hímzett, prémium kategóriájú BY ME kollekcióit.

Az exkluzív BY ME ruhaköltemények megtisztelő meghívásoknak eleget téve rendszeres szereplői neves külföldi fesztiváloknak, felső kategóriás rendezvényeknek, nagykövetségi elit megjelenéseknek és elismert nemzetközi szakmai kiállításoknak. Hrivnák Tünde divattervező lenyűgöző kollekcióit párizsi divatszakemberek is nyíltan elismerik. Mindamellett, hogy az érdeklődők szívébe rögtön belopják magukat a gyönyörű, elegáns ruhák, a visszajáró nemzetközi diplomaták és igényes vásárlók ezáltal meg is ismerkednek az eredeti magyar kézi hímzés varázsával. Hrivnák Tünde divattervező rendszeresen tart innovatív szemléletű előadást és workshopot külföldi egyetemek divattervező szakán, az amerikai Marymount University, Kuala Lumpurban a Limkokwing University-n és a francia ESMOD University-n visszajáró, nagysikerű előadó. A hagyományokat alázattal tisztelő, de színeiben mégis újragondolt professzionális kézi hímzések eredetiségét minden esetben a Matyó Népművészeti Egyesület és a Kalocsai Népművészeti Egyesület garantálja és igazolja.

Szívesen és rendszeresen választ a BY ME kollekcióból Szemerkényi Réka nagykövetasszony, Gulyás Andrea államtitkár, Íjgyártó Gabriella a Magyar Népművészeti Egyesület vezetője, Pataki Zita televíziós műsorvezető, Polyák Lilla előadóművész, valamint a Fölszállott a páva műsorvezető nője Morvai Noémi is. „ Saját tervezésű ruháimmal a magyar hagyományok fontosságát kívánom megjeleníteni úgy, hogy azok megfelelően tükrözzék a ma diktált trendeket. Ezáltal a múltból fakadó értékeinket, a kalocsai és matyó motívumvilágot büszkén mutathatjuk meg a világnak. Úgy viselhetjük ezeket az öltözékeket, hogy megmutathatjuk, kik vagyunk és honnan jöttünk. Szívügyem a kézműves manufaktúra értékeinek őrzése és egyben átadása a jövő nemzedékének. Vallom, hogy eredeti kézzel hímzett ruhát viselni felemelő és pótolhatatlan életérzés.” – Hrivnák Tünde divattervező A népi minták értéket képviselnek, melyek tökéletesen illeszthetők a modern és elegáns stílus jegyeihez.

A ruhákat a kiváló minőségű alapanyagok, aprólékos kézimunka és az egyedi anyagtársítások jellemzik. A BY ME célja az általunk oly nagy becsben tartott magyar népművészeti motívumok átültetése és hordhatóvá tétele az aktuális divatba. A kollekció üzenete kulturális identitásunk és értékeink megőrzése. A BY ME kollekciói a hagyományt, szépséget és eleganciát jelenítik meg a modern nőn, aki a hétköznapokban is szeret egyedien és elegánsan öltözködni.

 

http://byme.hu/